Alle kinderen doen mee!

in Haarlemmermeer

Landelijk officiis similique sea ei, vel tollit indoctum efficiendi nihil tantas platonem eos. Quidam officiis similique sea ei, vel tollit indoctum efficiendi nihil tantas.

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Hoe helpen wij?

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in een gezin met weinig geld. Deze kinderen kunnen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Dat heeft een grote invloed op de ontwikkeling van de kinderen en zorgt voor kansenongelijkheid. Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Daarom heeft Leergeld Haarlemmermeer een missie: álle kinderen kunnen meedoen! 
Wij helpen kinderen uit gezinnen met geldzorgen in gemeente Haarlemmermeer. Samen met andere stichtingen in Nederland, zorgen wij ervoor dat alle kinderen in Nederland dezelfde kansen hebben. We helpen bijvoorbeeld met sport, muziekles, een fiets of een verjaardagscadeau. En nog veel meer. Ouders en verzorgers kunnen zo het beste aan hun kind geven, en elk kind kan meedoen!

Wil jij ook bijdragen? Help ons dan helpen!

Hoe werkt een aanvraag?

Een aanvraag doe je door te klikken op de paarse knop rechts onderaan je scherm. In het stappenplan hiernaast lees je hoe het proces van jouw aanvraag gaat. Met jouw aanvraag komen wij meer te weten over jouw situatie en wat je graag zou willen. Zo kunnen wij je op de juiste manier helpen. Jouw persoonlijke informatie is bij ons veilig. 

Dit zijn de stappen:

  1. Klik op de groene knop rechts om een aanvraag te starten.

  2. Vul het formulier in.

  3. Je stuurt de brief van de gemeente over het Kindpakket mee met het formulier.

    Heb je nog geen Kindpakket? Dan vraag je het Kindpakket aan via Bereken uw Recht van gemeente Haarlemmermeer. Dat kan via de button hiernaast.

  4. Je stuurt de aanvraag in en wij nemen snel contact met je op.

  5. We maken een afspraak met je en we kijken samen naar wat voor je kind(eren) mogelijk is.

  6. Daarna hoor je uiterlijk binnen 4 weken definitief of de aanvraag is goedgekeurd en hoe we het gaan regelen.