SPONSORING

Help ons helpen

Stichting Leergeld Haarlemmermeer heeft in 2016 859 kinderen kunnen helpen. We hebben bijvoorbeeld kunnen regelen dat ze toch op zwemles kunnen, dat ze net als hun vriendjes en vriendinnetjes lid worden van een sportclub, dat ze gewoon meegaan op schoolkamp, dat ze op een computer hun huiswerk kunnen maken en dat ze een degelijke en veilige fiets hebben om naar school te gaan. De normaalste dingen van de wereld, maar voor sommige kinderen bijna onbereikbaar vanwege financiële problemen in hun gezin. Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt die kinderen. Maar dat kunnen we niet alleen. Wij hebben uw hulp nodig!

Word sponsor of donateur

Er zijn veel bedrijven, instanties en particulieren die ons al ondersteunen met een financiële bijdrage. Mensen die net als wij vinden dat kinderen altijd en overal moeten kunnen meedoen. Alle acties, donaties en sponsors zijn van levensbelang voor ons. Zonder u kunnen we niet alle aanvragen honoreren. En dat betekent dat kinderen buitenspel komen te staan. U kunt ons op verschillende manieren steunen. Eenmalig of structureel.

Samen met u kijken we naar publiciteit rondom uw bijdrage. We besteden aandacht aan onze sponsoren via de website, social media en waar gewenst en mogelijk via journalistieke media. We staan ook open voor andere vormen van samenwerking, zolang ons doel maar centraal blijft staan.

Leergeld is erkend als ANBI, waardoor uw gift aftrekbaar is van de belasting.

Heeft u interesse om Stichting Leergeld Haarlemmermeer financieel te steunen en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met Wim Christe via mail of telefonisch via 06 – 411 10 098.

Direct doneren is ook mogelijk via onderstaande button.

Doneren
meerleergeld haarlemmermeer schoolspullen