Stichting Leergeld Haarlemmermeer heeft in februari een waardecheque van ruim 1300 euro ontvangen uit handen van de stichtingambassadeur van Specsavers Hoofddorp. Deze financiƫle bijdrage is door Specsavers Hoofddorp vorig jaar bij elkaar gespaard.

Inwoners van Hoofddorp stemden vorig jaar massaal op de genomineerde lokale goede doelen voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Uit de finalisten had het winkelteam van Specsavers Hoofddorp Stichting Leergeld Haarlemmermeer als gelukkige winnaar gekozen.

Stichting Specsavers Steunt
De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zetten ze graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Iedere winkel steunt ieder jaar een lokaal goed doel en een nationaal doel.
Ieder jaar zetten alle winkels van Specsavers voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Elk jaar melden honderden lokale initiatieven zich aan om in aanmerking te komen voor een donatie. Aan het einde van het spaarjaar wordt het totale spaarbedrag verdeeld over het lokale goede doel en het landelijke goede doel. In totaal worden er jaarlijks meer dan 100 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund.