Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Directeur-bestuurder Annemarie Dees van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) op 20 september jl. doneerden SKH-belanghouders gezamenlijk € 810 voor stichting Leergeld Haarlemmermeer. SKH vult dit bedrag aan tot € 1.000.

Annemarie Dees had de gratis zwemkaartjes als favoriet goed doel uitgekozen. Na het behalen van hun zwemdiploma ontvangen de kinderen 5 vrijkaartjes. Annemarie Dees reageert enthousiast: “Fantastisch dat door de giften van onze samenwerkingspartners en relaties kinderen uit die gezinnen samen met vriendjes of vriendinnetjes naar het zwembad kunnen. En zo hun zwemvaardigheid op peil te houden.”

‘Zwemvaardigheid verder ontwikkelen’
Bestuurslid Karin van Geelen van Leergeld Haarlemmermeer voegt toe: “We zijn ontzettend blij dat we met de jubileumdonaties ruim 40 kinderen blij kunnen maken met gratis zwemkaartjes. Het is zo belangrijk dat deze kinderen na het behalen van hun zwemdiploma ook de kans krijgen om hun zwemvaardigheid verder te ontwikkelen. En dat is mede dankzij deze bijdragen nu mogelijk”.

Hoe ontvangen de kinderen hun kaartjes?
Bij elk zwemdiploma schrijft Leergeld Haarlemmermeer de geselecteerde ouders aan. Als de ouders reageren, dan ontvangen zij de 5 zwemvrijkaartjes. Zo weten we zeker dat de kaartjes bij de juiste kinderen terecht komen en ook daadwerkelijk besteed worden. Met de vrijkaartjes kunnen de kinderen zwemmen bij de volgende Haarlemmermeerse Sportfondsen-zwembaden:

  • Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA) in Hoofddorp
  • SportPlaza De Estafette in Nieuw-Vennep
  • SportPlaza de Sporthoeve in Badhoevedorp

Wilt u ook doneren?
U kunt nog steeds doneren voor dit goede doel via rekeningnummer NL88 RABO 0126 2473 66 ten name van Stichting Leergeld Haarlemmermeer.