Een actieve en betrokken aanpakker die thuis is in de gemeentelijke wereld van welzijn en cultuur Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt om kinderen tussen de 4 en 18 jaar mee te laten doen aan sportieve, culturele en schoolse activiteiten. Ouders en verzorgers die een laag inkomen hebben, kunnen een verzoek indienen voor (gedeeltelijke) vergoeding van bijvoorbeeld zwemles, contributie van een sport- of cultuurclub of de aanschaf van een fiets.

 

De activiteiten, verantwoordelijkheden en uitdagingen van de Stichting nemen de laatste jaren hard toe. Wij werken nauw samen met de gemeente voor uitvoering van het kind-pakket en er wordt steeds vaker een beroep gedaan op de Stichting. Intussen wordt het steeds moeilijker om geschikte vrijwilligers aan onze Stichting te binden.

Stichting Leergeld Haarlemmermeer is momenteel op zoek naar een professionele teamleider, die de uitdagingen aan kan en verbinding maakt met het bedrijfsleven, de overheid en de bevolking. Samen met het bestuur en de vrijwilligers helpt de teamleider de Stichting verder te professionaliseren. Wij zoeken een actieve en betrokken aanpakker, die zowel in het beleid als bij de bedrijfsvoering het voortouw neemt, thuis is in de wereld van welzijn, cultuur en maatschappij en die de band met vrijwilligers weet te versterken.

Specificaties

  • 28-36 uur per week;
  • MBO-/HBO denkniveau; relevante werkervaring;
  • salaris afhankelijk van kennis en ervaring; inschaling volgens CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, maximaal € 3.553 bruto per maand bij een volledig dienstverband, salarisschaal 8;
  • werkterrein: Gemeente Haarlemmermeer (m.n. Hoofddorp);
  • beleidsvormende en bedrijfsvoerende werkzaamheden. Overdragen van informatie en vaardigheden. Budgetverantwoordelijkheid.

Solliciteren
Interesse? Stuur ons dan jouw cv en motivatie via communicatie@meerleergeld.nl. Mocht je vragen hebben en/of de volledige profielschets willen ontvangen, dan kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres of telefonisch contact opnemen met Wim Christe (bestuurslid), telefoon 06 411 10 098.